U NEDJELJU RIJEKA-HAJDUK Bišćan: Vjerujemo da uz pomoć navijača možemo do pobjede

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Hajduk (Stadion HNK Rijeka, 19 sati) u 154. Jadranskom derbiju

Nakon što su završili put u Europskoj ligi, Rijeka se okreće prvenstvu u kojem kreće u lov na bodove za priključak u sam vrh.

– Nema potrebe objašnjavati koliko je važna utakmica, za nas i navijače. Igramo protiv ekipe koja je prva na ljestvici i u zamahu. Reprezentativna pauza nam je dobro došla da se spremimo. Vjerujemo da ćemo biti spremni da odigramo jako dobru utakmicu i onda je pobjeda puno bliže. Računamo na veliku podršku navijača i, uz pomoć njih, vjerujem da ćemo se veseliti u nedjelju, rekao je Igor Bišćan u najavi utakmice.

– Pod određenim smo pritiskom da moramo ostvariti dobar rezultat. Bodovno smo nešto zaostali za vrhom i što više vrijeme prolazi bez pobjede to utječe na atmosferu. Svjesni smo toga, spremit ćemo se i napravit ćemo sve da osvojimo tri boda, rekao je Bišćan.

Jedna od uzdanica u veznom redu bit će Ivan Lepinjica.

– Čeka nas jako teška utakmica, pripremali smo se u reprezentativnoj stanki. Ako budemo na sto posto, uz pravu podršku navijača, imamo velike šanse osvojiti sva tri boda, ustvrdio je Ivan Lepinjica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari