U NEDJELJU RIJEKA-ISTRA 1961 (17.30) Rožman: Veseli fokus i mobilizacija svih u klubu

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Istru 1961 (Stadion HNK Rijeka, 17.30 sati) u utakmici 18. kola Hrvatski telekom Prve lige.

Nakon velike pobjede na Poljudu protiv Hajduka, izabranici Simona Rožmana tražit će potvrdu bodova u lokalnom derbiju protiv Istre 1961.

– Jako bitna utakmica. Želimo na svom terenu pokazati borbu i nastup kojeg smo pokazali u zadnjoj utakmici. Želimo se ujedno iskupiti navijačima za neke stvari iz ove godine, veseli fokus i mobilizacija svih u klubu da bismo imali dobar sadržaj koji nam treba da dođemo do pobjede, rekao je Simon Rožman na konferenciji za medije uoči Istre 1961.

– Istra 1961 je ozbiljna ekipa, rezultati to ne pokazuju. Imali su puno pehova i golova koje su primili u zadnjim sekundama. To je susjedski derbi koji uvijek ima posebnu čar. Sada nam treba podrška s tribina koja puno znači igračima, ustvrdio je Simon Rožman.

Utakmicu protiv Istre 1961 najavio je i Antonio Čolak.

– Čeka nas derbi, to puno znači navijačima i klubu. Pripremit ćemo se da odradimo svoj dio, ako budemo na 100 posto doći ćemo do pozitivnog rezultata, rekao je Antonio Čolak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari