100 godina HNK Orijent 1919: Pogledajte dojmljiv video-prilog o klubu-slavljeniku!

U Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku održana je svečana akademija povodom 100 godina HNK Orijent 1919 a tim povodom Hrvatska nogometna televizija objavila je dojmljiv videoprilog o svečanosti i klubu zaviden povijesti

“Orijent je dio nas, Orijent je dio grada, to je naš klub…”, lijepo je sažeo svoju priču o Orijentu 1919 Damir Mišković, nekoć vratar Orijenta a danas predsjednik HNK Rijeke, jedan od mnogobrojnih uzvanika, suradnika i prijatelja kluba na je svečanoj akademiji povodom 100 godina HNK Orijenta 1919.

Svečana akademija kluba bila je lijepa prilika za prisjećanje na sve povijesne vrhunce kluba, ali i za iznošenje trenutnih planova i ambicija Orijenta koji kao trenutno drugoplasirana momčad Druge HNL nekako tiho, ali postojano kuca i na vrata Prve HNL, za što je svakako jedan od najzaslužnijih Saša Matijaš, predsjednik kluba čijim je dolaskom na Krimeju pretprošle godine Orijent 1919 naprosto “procvjetao”.

Bez prevelikih riječi, baš kao što to čini i od svoga dolaska na Krimeju, Saša Matijaš je i ovoga puta ponudio svima u klubu i oko kluba dobre vibracije, puno rada i – poniznost.

Matijaš i ekipa oko njega, s “desnom rukom” Marinkom Koljaninom kao i medijski najistaknutijom osobom u klubu, nikada se nisu razbacivali velikim riječima i obećanjima, ali njihov rad je doveo do toga da Krimejčani danas drže poziciju i status, i rezultatski i logistički, na kojoj bi im mogli pozavidjeti i neki prvoligaški klubovi.

Stoga ne preostaje zaključiti ništa drugo do – orijentaši, samo tako nastavite, nema granica za vas!

Već sutra, u subotu na Krimeji, nogometaši Orijenta mogu zaključiti ovu sjajnu jesensku polusezonu još jednom pobjedom, u susretu s Međimurjem!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari