U NEDJELJU RIJEKA-OSIJEK (20) Bišćan: Znam da će nam navijači dati maksimalnu podršku!

Foto: HNK Rijeka

Nogometaši Rijeke u nedjelju, 18. kolovoza na Rujevici dočekuju Osijek u utakmici petog kola Hrvatski telekom Prve lige.

Iza izabranika Igora Bišćana je uspješno gostovanje kod Aberdeena i plasman u playoff Europske lige koji je ekipu napunio samopouzdanje, ali isto tako potrošio fizički.

Nema odmora i čeka nas teška utakmica. Bila bi teška i da imamo odmora, ovako je još zahtjevnija protiv Osijeka koji je dobar, koji se pojačao, ima ambicije i kvalitetu. Morat ćemo biti jako dobri, bez obzira u kojem sastavu istrčali. Vjerujem da će publika osjetiti trenutak jer treba nam maksimalna podrška i da svi budemo zadovoljni nakon utakmice, ustvrdio je Igor Bišćan u najavi nedjeljne utakmice.

Osijek je već neko vrijeme momčad koja puca na najviše pozicije u HNL-u.

Sve je to logičan slijed događaja, financije Osijeku dopuštaju da imaju veće ambicije i to je dobro. Dobro je da svakih nekoliko godina netko novi osvježi kvalitetom i ambicijom, to je dobro za naš nogomet. U kontekstu toga Osijek je konkurentan za najviše pozicije, rekao je trener Rijeke koji vjeruje da će momčad u nedjelju podignuti i huk s tribina.

Utakmica u Aberdeenu pokazala je da se ove dečke isplati podržati. Trenutak je takav da nam treba svaka pomoć, velika su opterećenja i čeka nas teška utakmica. Nadam se da će navijači doći i pomoći, rekao je Bišćan.

Matej Vuk jedan je od igrača koji bi mogao dobiti minutažu protiv Osijeka.

Čeka nas jedna teška utakmica koja dolazi između europskih utakmica. Moramo dati sve od sebe i pokušati izvući pozitivan rezultat. Osijek je jako težak protivnik, ali bit ćemo spremni, ustvrdio je Matej Vuk.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari