U NEDJELJU RIJEKA-RUDEŠ (19) Pozdravimo finaliste Kupa Hrvatske i podržimo ih navijanjem!

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Igor Bišćan: Rudeš je u zadnje vrijeme svima bio tvrd orah

Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Rudeš (Stadion HNK Rijeka, 19 sati) u utakmici 31. kola Hrvatski telekom Prve lige.

Nakon važne pobjede protiv Intera i plasmana u finale Kupa Hrvatske, Rijeku očekuje ogled protiv Rudeša koji je trenutno posljednjeplasirana momčad, te je u 30 utakmica upisao dvije pobjede.

– Svi znaju situaciju na tablici i očekivanja su jednostavna, kako naša tako i ona navijača. Računamo na tri boda, ali oprezni smo u pripremi utakmice bez obzira na veliku razliku na tablici. Rudeš je svima u zadnje vrijeme bio tvrd orah, rekao je Igor Bišćan o nadolazećoj utakmici.

Rijeka trenutno u borbi za drugo mjesto ima šest bodova prednosti ispred Osijeka.

– Ne treba se zamarati kalkulacijama oko bodova, treba se koncentrirati na Rudeš, ustvrdio je Igor Bišćan.

Stjepan Lončar na najbolji se mogući način vratio u momčad, odlična igra i pogodak protiv Intera u polufinalu Kupa Hrvatske najbolja su najava za završnicu sezone.

– Znamo da nas čeka teška utakmica. Najteže su utakmice kada igraš protiv ekipe koja je posljednja na ljestvici i svi misle da su bodovi već upisani i da će se Rudeš nekako sam sebe pobijedit. Ako mislimo slaviti, moramo ozbiljno shvatiti protivnika, ustvrdio je Stjepan Lončar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari