U PRODAJI ULAZNICE ZA OGLED SA SPLITOM Pogledajte sjajnu atmosferu na derbiju protiv Dinama

Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Split (Stadion HNK Rijeka, 15 sati) u utakmici 28. kola MAXtv Prve lige

Uz odličnu igru izabranika Matjaža Keka, subotnji derbi između Rijeke i Dinama obilježila je sjajna atmosfera na tribinama.

Utakmicu je pratio nezapamćen interes za ulaznicama, isto tako veliki interes medija, a sve se na kraju pretočilo u plavo-bijelu rapsodiju na tribinama rujevičkog stadiona.

U videouratcima youtubera EDEN7 odnosno HNK Rijeke pogledajte atmosferu na tribinama, a veliku fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

 

Ulaznice za utakmicu protiv Splita u prodaji su od utorka. Ulaznice će se moći kupiti putem weba na ulaznice.hr, a radno vrijeme blagajne na zapadnom ulazu u kamp je od 15 do 19 sati.

Na dan utakmice u subotu zapadna blagajna radit će od 11, a istočna od 13 sati.

Cijene ulaznica za ogled protiv Splita možete pronaći OVDJE

Hrvatski nogometni klub Rijeka nudi mogućnost kupnje posebnog kompleta ulaznica u završnom dijelu sezone. Izabranike Matjaža Keka do kraja sezone očekuje pet utakmica na domaćem travnjaku i ovo je prilika da osigurate svoje mjesto na tribinama.

Mogućnost kupnje kompleta ulaznica imaju članovi kluba, a HNK Rijeka i ovoga puta ponudila je povoljnije cijene za umirovljenike, studente, učenike i nezaposlene. Radno vrijeme blagajni je do 15 do 19 sati od ponedjeljka do petka.

Rijeka ove sezone nije izgubila niti jednu utakmicu u svim natjecanjima u kojima je nastupila, osigurala je finale Kupa Hrvatske i devet kola prije kraja prvenstva vodeća je momčad u MAXtv Prvoj ligi.

Najbolja je to pozivnica da osigurate svoje mjesto na tribinama.

U tablici možete pronaći cijene kompleta ulaznica za pet utakmica za sektore koji su u prodaji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari