U SUBOTU RIJEKA-DOMŽALE (16.00) Alexander Gorgon: Jedva čekamo nastavak prvenstva!

Nogometaši Rijeke u srijedu navečer vratili su se na Rujevicu. Uspješne pripreme u Portugalu okončali su osvajanjem Atlantic cupa i tako na najbolji mogući način najavili drugi dio sezone.

– Uvjeti su bili sjajni. U Rijeci je bilo dosta teško trenirati zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta. U Portugalu je bilo sjajno i ne možemo se na ništa požaliti, rekao je Alexander Gorgon.

https://www.youtube.com/watch?v=WameFpFBJbk

Osim već uhodanog plana i programa priprema, riječki nogometaši mogu posebice biti zadovoljni nastupom na Atlantic cupu na kojem su upisali tri pobjede uz gol razliku 7:0.

– Igra koju smo prikazali u Portugalu je možda i najbolja priprema za drugi dio sezone, ustvrdio je Gorgon.

– To je nešto što moramo nastaviti iz utakmice u utakmicu. Radilo se prijateljskim utakmicama, ali igrali smo protiv momčadi iz različitih država i mogli smo se usporediti gdje smo u ovom trenutku. Mislim da smo svi mogli vidjeti da smo, kada pružamo ovakve igre, na vrlo visokoj razini, rekao je austrijski nogometaš.

– Mislim da možda nije vrijeme kada možemo reći da smo na najvišoj razini forme. Imamo još malo vremena do prve prvenstvene utakmice, ali dobro je da ima još mjesta za napredak jer prvenstvo će tek početi. Nije dobro kada prerano postigneš vrhunac forme jer čeka nas puno teških utakmica, ustvrdio je Gorgon koji, kao i njegovi suigrači, jedva čekaju nastavak prvenstva.

– Ne možemo dočekati da počne drugi dio sezone, pripreme su uvijek najteži period za igrače. Svi volimo igrati službene utakmice jer to donosi dodatnu satisfakciju da sve na čemu radiš možeš i pokazati. Svi jedva čekamo da počne, zaključio je Alexander Gorgon.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari