TRENER HNK RIJEKE

Video | U SUBOTU RIJEKA-ISTRA 1961 (17.55) Rožman: Jako bitna utakmica za nas

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Moramo pronaći pravu energiju jer ostalo nije upitno, kazao je danas Simon Rožman

Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Istru 1961 (Stadion HNK Rijeka, 17.55 sati) u utakmici trećeg kola Hrvatski telekom Prve lige.

– Puno smo pričali s igračima. Bio sam ljut nakon Lokomotive, ali vidjeli smo da igrači žele, ali fizički nismo bili na razini. Moramo se izvući iz ove situacije, pronaći pravu energiju jer ostalo nije upitno. Dobra je disciplina, želja je prisutna, rekao je Simon Rožman.

Rijeka je prvenstvo otvorila pobjedom protiv Šibenika i porazom protiv Lokomotive, dok je Istra 1961 upisala dva poraza u teškim ogledima protiv Hajduka i Dinama.

– Navijači su nam uvijek bili podrška, sada ni tu ne možemo dobiti potreban poticaj. Istra 1961 je promijenila trenera, tako da ne možemo predvidjeti kako će gosti izgledati. Jako bitna utakmica za nas, posebice uoči reprezentativne stanke i rujna gdje nas čeka niz teških utakmica. Istra je dobro izgledala i protiv Dinama i protiv Hajduka i treba biti oprezan, rekao je Simon Rožman.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari