U SUBOTU RIJEKA-OSIJEK (17.30)! Rožman: Igrači su zaslužili podršku

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Osijek (Stadion HNK Rijeka, 17.30 sati) u utakmici 23. kola Hrvatski telekom Prve lige

Rijeka i Osijek u utakmicu ulaze s identičnim brojem bodova (38), a iste ekipe, također na Rujevici, odmjerit će snage 18. ožujka u utakmici polufinala Kupa Hrvatske.

– Osijek je iskusna ekipa, imaju odličnu zadnju liniju, te imaju dobru dubinu u zadnjoj trećini terena. Najbitnije je kako ćemo mi izgledati. Utakmica nije bitna samo u rezultatskom smislu, već da zadržimo kompaktnost, želju i momčadski duh kojeg smo izgradili. Iz tog modela igre dolazi dovoljno prilika koje samo moramo iskoristiti i tada ćemo biti nagrađeni rezultatom, ustvrdio je Simon Rožman u najavi utakmice protiv Osijeka.

– Imamo i dobru podršku s tribina što se vidjelo u utakmicama protiv Dinama i Slaven Belupa. Navijači žele gledati agresiju i borbu i onda takav pristup i nagrade. To je vjetar u leđa kojeg igrači zaslužuju, rekao je Simon Rožman.

Utakmicu protiv Osijeka najavio je i Momčilo Raspopović.

– Pred nama je prava utakmica, pravi derbi. Spremali smo se ovog tjedna da odgovorimo svim zahtjevima. Podrška s tribina nam mnogo znači u ovakvim utakmicama. To smo dosad puno puta osjetili i uz tu podršku došli do pozitivnog igrača. Bodovi iz ove utakmice vrijede duplo, rekao je Momčilo Raspopović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari