KREĆE NOVA SEZONA!

U SUBOTU RIJEKA-ŠIBENIK (17.55) Rožman: Želimo nastaviti pobjednički niz!

Nogometaši Rijeke u subotu se vraćaju prvenstvenim obavezama

Na Rujevicu u 1. kolu stiže Šibenik (Stadion HNK Rijeka, 17.55 sati), novi prvoligaš koji se u najviši rang vratio nakon osam godina.

Za Riječane nije bilo puno vremena za odmor, nova sezona počinje samo 14 dana nakon finala Kupa Hrvatske u Šibeniku gdje su bijeli stigli do šestog Rabuzinovog sunca.

– Ovo je bio samo nastavak rada. Moram pohvaliti igrače da smo se odmah vratili na razinu kakvu želimo, atmosfera je u ekipi dobra. Dobro nam je došlo da se maknemo iz ovih vrućina i hvala svima koji su napravili sve da uvjeti budu na razini, rekao je Simon Rožman.

Zanimljiv je ujedno podatak da će Rijeka treću sezonu zaredom prvenstvo otvoriti na domaćem travnjaku utakmicom protiv novog prvoligaša (Gorica, Varaždin, Šibenik).

– Skautirali smo Šibenik. Mogu reći da ekipe koje dolaze iz druge lige imaju posebnu energiju i veliku želju za dokazivanjem, ustvrdio je Simon Rožman.

Cijelu izjavu trenera Rijeke pogledajte u videu

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari