U SUBOTU RIJEKA-SLAVEN (21) I AKCIJA DARIVANJA KRVI Anketa: ‘Rijeka je moja ljubav i ništa više’

Akcija će se održati 27. kolovoza od 9 do 13 sati na stadionu Kantrida, a svim darivateljima krvi ide ulaznica za ogled protiv Slaven Belupa

Četvrtak je bio idealan dan za šetnju riječkim Korzom, sunce je donijelo i dašak optimizma pred subotu i ogled nogometaša Rijeke i Slaven Belupa u subotu (Stadion HNK Rijeka, 21 sat). Navijači Rijeke su optimistični i vjeruju u uvjerljivu pobjedu.

Ljubav prema Rijeci najbolje je opisana u jednoj rečenici: Rijeka je moja ljubav i ništa više!

U subotu tradicionalna akcija darivanja krvi

Nakon uspješno organiziranih akcija darivanja krvi u prethodnim godinama, Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka i ove godine u suradnji s Hrvatskim nogometnim klubom Rijeka i Klubom navijača Armada organizira darivanje krvi na koje poziva sve građane, navijače Rijeke kao i sve ljubitelje sporta, a posebno članove Armade koji se tradicionalno spremno odazivaju pozivima za darivanje krvi.

Akcija, četvrta po redu, održat će se u subotu 27. kolovoza u vremenu od 9 do 13 sati u prostorijama na stadionu Kantrida. Budući da je u ljetnim mjesecima potreba za krvlju i krvnim pripravcima uobičajeno povećana, organizatori vjeruju da će se darivatelji krvi, kao i ostali građani, u velikom broju odazvati pozivu.

HNK Rijeka od njezinih početka podržava ovu hvalevrijednu akciju i ovom će prilikom sve darivatelje krvi nagraditi besplatnom ulaznicom za ogled protiv Slaven Belupa u subotu (21 sat).

I zato u subotu ujutro svi na Kantridu i darujte krv jer krv znači život.

Još uvijek se isplati: kupite komplet ulaznica i navijajte za Rijeku

Još uvijek se isplati postati pretplatnik Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Iako je sezona počela i šest kola MAXtv Prve lige je iza nas, još uvijek se isplati kupiti komplet ulaznica i s tribina glasno navijati za vodeću momčad lige.

Cijene kompleta ulaznica, kao i pojedinačnih karata, značajno su jeftinije ako se učlanite u klub s čime stječete mnoge druge pogodnosti.

Ujedno, članovi stječu pravo kupnje dvije pojedinačne ulaznice po povlaštenoj cijeni, te u mjesecu kada slave rođendan imaju priliku obići kamp HNK Rijeka i vidjeti prostorije, te kutkove kampa koji im inače nisu dostupni.

Jer ljubav prema svom klubu neraskidiva je veza za svakog navijača, a članstvo jedan od načina kojima se pokazuje privrženost klubu.

pretplate11

Nakon ogleda protiv Slaven Belupa na rasporedu je pauza, pa gostovanje kod Cibalije, a iduća domaća utakmica je veliki derbi protiv Dinama 17. rujna na stadionu HNK Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari