U SUBOTU VARAŽDIN-RIJEKA Rožman: Tražim samo maksimalan pristup i želju

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u subotu (Stadion Varteksa, 16.30 sati) gostuju kod Varaždina u utakmici desetog kola Hrvatski telekom Prve lige

Iako se trenutno nalazi na predposljednjem mjestu na ljestvici, Varaždin je remijem na gostovanju kod Osijeka (2:2) i pobjedom na domaćem terenu nad Dinamom (1:0) pokazao svoje mogućnosti.

– Mogu reći da mi se sviđa kako funkcionira klub i mislim da je ovdje fantastična atmosfera jer ljudi žive za ovaj klub, rekao je Simon Rožman u najavi utakmice protiv Varaždina.

Trener Rijeke morat će pričekati debi na klupi Rijeke zbog isključenja kojega je zaradio na klupi Domžala u Prvoj slovenskoj ligi.

– Sviđa mi se energija i pristup igrača kojeg vidim. Samo želim maksimalan fokus igrača jer teren je jedini koji će dati odgovore. Varaždin je jako organizirana ekipa, pobijedili su Dinamo što znači da se radi o dobroj ekipi. Radi se o momčadi koja se ne predaje i zahtijevat će maksimalnu koncentraciju, rekao je Simon Rožman.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari