U UTORAK SVI NA RUJEVICU! Pogledajte sjajne snimke navijačkog desanta na Pulu!

Iz HNK Rijeke zahvaljuju navijačima na sjajnoj podršci u Puli i najavljuju sutrašnju važnu utakmicu s Osijekom na Rujevici

Navijači su u subotu još jednom bili 12. igrač Rijeke. Ne bi to bilo ništa čudno da se utakmica nije igrala u Puli. Najavljeni desant na stadion Aldo Drosina polučio je još jednu domaćinsku atmosferu u Puli za riječke nogometaše.

Navijači su u Pulu stizali raznim prijevoznim sredstvima, u organizaciji Kluba navijača Armada i ovoga puta vjerni riječki navijači stigli su brodicama s Krka, Crikvenice i Rijeke. Prošli su Kvarnerski zaljev, a rezultat iz Maksimira dodatno je podgrijao nadu i raspoloženje.

U Pulu su doputovali stari i mladi, navijači i navijačice, a neki su potegnuli i tisuću kilometara.

Pjesma na stadionu Aldo Drosina trajala je devedeset minuta, i više od toga jer grla nisu stajala ni one tri minute sudačke nadoknade.

Želja za plus sedam ostala je neispunjena, ali pjesma nakon utakmice govorila je sve. Jer kako ona kaže: Forza Rijeka i kad ne ide!

Upravo zato vjernim navijačima Rijeke i Armadi najljepše i veliko hvala na glasnoj potpori u sezoni u kojoj se ispisuju jedne od najljepših stranica klupske povijesti, ističu iz HNK Rijeke.

https://www.facebook.com/veks.koscic/videos/1023777147752475/

I zato u utorak svi na Osijek, svi na Rujevicu. Ponesite sve navijačke rekvizite, obucite bijelu majicu ili dres i u utorak napunimo zajedno stadion i ponesimo momčad do nove važne pobjede.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari