UOČI DERBIJA RIJEKA-HAJDUK Mišić: Na većini gostovanja je kao da igramo na Rujevici!

Ulaznice za ogled protiv Hajduka mogu se kupiti od srijede do petka od 15 do 19 sati na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka

Nogometaši Rijeke pobijedili su Lokomotivu 2:0 u utakmici 14. kola MAXtv Prve lige, a oba pogotka stigla su nakon ubačaja Josipa Mišića koji proteklih tjedana igra u odličnoj formi.

– Najbitnije je da smo uzeli tri boda. Jako dobro smo počeli utakmicu, imali smo nekoliko šansi za gol, ali nismo uspjeli zabiti. Dogovorili smo se u svlačionici da izađemo muški kao što smo i počeli i na kraju smo zasluženo pobijedili, rekao je Josip Mišić nakon slavlja u Kranjčevićevoj u sjajnoj atmosferi koju su stvorili riječki navijači.

– Čestitao bi Armadi i navijačima što su došli u velikom broju. Na većini gostovanja je kao da igramo na našoj Rujevici. Hvala im što dolaze i svaka čast, zaključio je Josip Mišić.

Ulaznice za derbi Rijeka – Hajduk

Nogometaši Rijeke u subotu (Stadion HNK Rijeka, 15 sati) dočekuju Hajduk u utakmici 15. kola MAXtv Prve lige.

Ulaznice za ogled protiv Hajduka mogu se kupiti od srijede do petka od 15 do 19 sati na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka.

Blagajne neće raditi u utorak na blagdan Svih Svetih.

Cijene ulaznica možete pronaći na linku pod rubrikom derbi cijene – http://bit.ly/1Srl8v3

Ulaznice se mogu kupiti i putem interneta

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari