(VIDEO SAŽETAK) LOKOMOTIVA-RIJEKA 0:2 Kek „oprao“ HNS zbog „oranice“, Armada ne prestaje oduševljavati!

Nogometaši Rijeke nastavili su nizati pobjede u prvenstvu, slavlje na gostovanju protiv Lokomotive nova je stepenica u riječkom nizu na putu uspjeha

Nogometaši Rijeke pobijedili su Lokomotivu 2:0 na gostovanju u utakmici 14. kola MAXtv Prve lige. Oba pogotka stigla su nakon prekida. U 63. minuti Mišić je izveo korner, Andrijašević je bio najbrži i najspretniji – 0:1. Rijeka je pobjedu potvrdila u 79. minuti. Mišić je izveo slobodan udarac, a Gorgon se najbolje snašao i poslao loptu pored vratara Zagorca – 0:2.

U videu pogledajte sažetak utakmice

Matjaž Kek: Došli smo do svog cilja

Razloga za zadovoljstvo imao je i Matjaž Kek, koji je jedinu zamjerku pronašao u travnjaku.

– Izuzetno važna pobjeda, kompliment objema ekipama da su pokušale igrati nogomet na ovoj njivi, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, nakon važnog slavlja u Kranjčevićevoj.

– Dobro smo ušli u utakmicu i sami smo si zakomplicirali situaciju. Petnaest minuta u prvom dijelu nismo dobro izgledali. Drugo poluvrijeme smo postavili stvari na svoje mjesto. U Kranjčevićevoj protiv Lokomotive uvijek je teško dobiti. Došli smo do svog cilja i čestitke igračima, zaključio je Matjaž Kek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari