UOČI LOKOMOTIVE: Pogledajte kako igra Alexander Gorgon, novi igrač HNK Rijeka!

Nogometaši Rijeke dočekuju Lokomotivu (subota, 21 sat) u 5. kolu MAXtv Prve lige, a uoči utakmice za HNK Rijeka je potpisao Alexander Gorgon, dvadesetsedmogodišnji napadač i bivši kapetan bečke Austrije

Gorgon je potpisao ugovor na tri godine i u subotu će se priključiti momčadi.

Gorgon je prošle godine odradio odličnu sezonu u austrijskom prvenstvu, te je s 19 pogodaka bio drugi strijelac tamošnjeg prvenstva.

Nogometaši Rijeke dočekuju Lokomotivu (Stadion HNK Rijeka, 21 sat) u 5. kolu MAXtv Prve lige. Rijeka je prošle sezone u pet utakmica upisala pet pobjeda protiv zagrebačkog sastava i riječki nogometaši nadaju se nastavku pozitivnog niza.

– Razmišljamo o sebi, moramo napraviti sve da budemo maksimalni i dođemo do novih bodova. Utakmice Rijeke i Lokomotive uvijek su sadržajne, vjerujem da će tako biti i ovaj put. Kvalitetan protivnik garantira dobar nogomet, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Marko Vešović na otvaranju sezone igra u odličnoj formi.

– Čeka nas zanimljiva utakmica. Dobro radimo, dobro treniramo i to se vidi na terenu. Imamo dominaciju u igri protiv svakog protivnika. Ušli smo dobro u sezonu, ne vidim razloga da tako ne nastavimo. Lokomotiva je protivnik za respekt, ali mi smo spremni i to ćemo pokazati, ustvrdio je Marko Vešović.

U videu pogledajte što su na konferenciji za novinare izjavili Matjaž Kek i Marko Vešović

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari