VEZNJAK RIJEKE U REPREZENTACIJI: Filip Bradarić novo ime među Vatrenima!

Umjesto ozlijeđenog Marka Pjace, izbornik Vatrenih Ante Čačić odlučio je reprezentaciji priključiti 24-godišnjeg veznjaka Rijeke

Izbornik Ante Čačić pozvao je veznog igrača Rijeke, Filipa Bradarića, na okupljanje hrvatske reprezentacije za susrete protiv Islanda i Sjeverne Irske. Filip će se tako u reprezentaciji pridružiti suigraču iz Rijeke Mateju Mitroviću.

Umjesto ozlijeđenog Marka Pjace, izbornik Vatrenih Ante Čačić odlučio je reprezentaciji priključiti 24-godišnjeg veznjaka Rijeke Filipa Bradarića koji će se tako po prvi puta naći u najboljoj hrvatskoj vrsti.

– Uvijek se potajno nadaš kada igraš dobro, ali naravno da me je poziv iznenadio. To je ono za što svaki igrač  radi i trenira, te sanja da zaigra za našu reprezentaciju. Ako dobijem priliku i zaigram ostvarit će mi se još jedan od mojih snova, rekao je Filip Bradarić koji će se u reprezentaciji pridružiti suigraču Mateju Mitroviću.

Bradarić je nastupao za hrvatske U-21 i U-19 reprezentacije, a ove sezone odigrao je 14 utakmica za prvoplasiranu momčad MAXtv Prve lige.

Hrvatska reprezentacija okuplja se u ponedjeljak 7. studenoga, a u subotu 12. studenoga čeka je ogled Europskih kvalifikacija protiv Islanda u Zagrebu. Tri dana kasnije, Vatreni će odigrati prijateljski susret sa Sjevernom Irskom u Belfastu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari