RIJEKA – HAJDUK 2:1 Veliko hvala navijačima! Evo sažetka jedne od najuzbudljivijih utakmica Bijelih posljednjih sezona!

Nogometaši Rijeke pobijedili su Hajduk 2:1 u utakmici 15. kola MAXtv Prve lige. Kiša koja je neprestano padala nije mogla pokvariti novo veliko slavlje na Rujevici

Hajduk je poveo golom Futacsa u 60. minuti.

Rijeka je uzvratila šest minuta kasnije pogotkom Josipa Eleza – 1:1.

U 75. minuti Elez se prometnuo u junaka utakmice postigavši drugi pogodak na utakmici za pobjedu Rijeke 2:1.

Pogledajte sažetak ove uzbudljive utakmice koja je u teškim vremenskim uvjetima donijela jednu od najveličanstvenijih predstava borbene momčadi Rijeke!

Veliko hvala navijačima: ‘Svi smo pokazali koliko nam Rijeka znači’

 Kiša koja je neprestano padala nije mogla pokvariti novo veliko slavlje na Rujevici. Dva pogotka Josipa Eleza u teškim vremenskim uvjetima bila su dovoljna da svi na stadionu zaborave na nemoguće vremenske uvjete.

– Hvala navijačima od srca što su u ovako velikom broju došli na utakmicu po ovakvom vremenu. Ne sjećam se da sam ikada igrao po ovakvoj kiši i u ovakvim uvjetima i zato nam je njihova potpora značila jako puno, rekao je Andrej Prskalo, vratar i kapetan HNK Rijeka.

Slavlje na travnjaku nakon posljednjeg sučeva zvižduka, ali i kasnije u svlačionici dovoljno je pokazalo koliko je svima značila ova pobjeda.

– Nadam se da smo opravdali povjerenje navijača i drago mi je da smo ih na kraju razveselili  novom pobjedom. Znamo da im Jadranski derbi puno znači, kako nama igračima, tako i svim navijačima Rijeke. Hvala im još jednom od srca jer u subotu smo svi zajedno još jednom pokazali koliko nam Rijeka znači, zaključio je Andrej Prskalo.

Još fotografija s kišnih tribina možete pogledati na mrežnim sranicama HNK Rijeke OVDJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari