DOČEK ZA PAMĆENJE

Galerija | Viškovo na spektakularan način dočekalo Ivicu Ivušića! Brončani Vatreni oduševio susretljivošću, posebno najmlađe navijače

Ni kiša nije uspjela pokvariti današnji doček brončanog vatrenog u Općini Viškovo. Ivica Ivušić svoje je prve nogometne korake napravio upravo ovdje, u NK Halubjanu

I Viškovo je dočekalo svog brončanog reprezentativca, vratara Ivicu Ivušića. Više stotina ljudi, većinom djece, okupilo se danas unatoč kiši kako bi se fotografiralo i pozdravilo sa svojim idolom, prijateljem i mještatinom.

“Presretan sam kada vidim toliko djece, oni su naša budućnost i samo nek rade, nek se trude i sve je moguće. Ponosan sam što sam mogao donijeti medalju ovdje.”, izjavio je Ivica Ivušić, donosi Kanal Ri.

Više u video prilogu:

“Plan mi je sada malo se odmoriti, isključiti od svega, a onda nastaviti u klubu tamo gdje sam stao.”, dodao je vratar i rođeni Riječanin koji je dio omladinske karijere proveo igrajući u NK Halubjan.

Moglo bi se reći da je Ivica išao, kako i sam kaže, didinim stopama koji je najemotivnije doživio današnji doček.

“Ne mogu vam to od uzbuđenja reći kakav osjećaj je to, to je nešto što čini čovjeka sretnim i najsretnijim u ovom času na svijetu. Imat takvog unuka, imat takve ljude oko sebe, pogotovo što smo to sada proslavili ovdje u mom klubu gdje sam ja prvu travku stavio, prvi gol dao 70. godine i sada je moj unuk dočekao ovdje da mu se organizira fešta.”, kazao je Franjo PomoFredi.

Na Ivicu su, osim prijatelja i članova obitelji, ponosni i iz NK Halubjan.

“Kod njega je upornost bila, i otac i majka su tu puno značili. Nisu ga prepustili, vodili su ga i usmjerili su ga pametno. Roditeljima treba njegovim najviše zahvaliti jer oni su ga pratili i završio je tu gdje je.”, dodao je Srećko Milković, član uprave NK Halubjana.

U organizaciju dočeka uključila se i Općina Viškovo.

“S moje strane, kao sportaša me izuzetno veseli i sretan sam vidjeti koliko je to bitno i fokus je baš na djecu. Sigurno među djecom postoji neki Ivica danas, sutra i to nam daje veoma veliku odgovornost.”, rekao je Dino Klaić, tajnik Zajednice sportskih Udruga Općine Viškovo.

“Ovo je naše dijete. On je svoje prve nogometne korake učinio upravo ovdje na Halubjanu i bilo nam je zaista drago da u suradnji sa Zajednicom sportova, NK Halubjan organiziramo ovaj doček.”, rekla je Sanja Udović, načelnica Općine Viškovo.

Općina Viškovo uručila je svom Vatrenom i prigodan poklon naziva Hrvatska u kutiji, donosi Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari