PORUKA KOJA ĆE ODJEKNUTI

‘Zadnje dvije, tri godine igramo kao go*no’: Revoltirani Rebić žestoko prozvao Dalića ali i tv-komentatore!

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Rebić se sada oglasio putem Instagrama, odnosno Insta-storyja i u nekoliko njih prozvao je indirektno izbornika Dalića

Dva dana nakon što je Hrvatska ispala s Eura nakon teškog poraza od Španjolske u osmini finala, oglasio se jedan od tragičara te utakmice, ali ujedno i cijelog prvenstva, Ante Rebić.

Rebić je uredno dobivao prilike kod Zlatka Dalića na prvenstvu, ali bio je u podosta lošoj formi i svakako je razočarao, ali najgori trenutak svakako je bio onaj u osmini finala protiv Španjolske. Rebić je bio tragičar utakmice jer je u trenutku kada su Španjolci krajem prvog dijela zabili gol za izjednačenje, mijenjao kopačke izvan terena.

Obračun na Instagramu

Rebića su zbog toga vrlo žestoko kritizirali i mediji i stručnjaci i treneri, a navodno je dobio jezikovu juhu i od izbornika Zlatka Dalića i od kapetana Luke Modrića.

Rebić se sada oglasio putem Instagrama, odnosno Insta-storyja i u nekoliko njih prozvao je indirektno izbornika Dalića i dežurne kritičare.

“Nakon svega nije ni bitno tko je ‘krivac’, činjenica je da smo zadnje 2-3 godine govno (stavio je emoji. op.a.). Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu”, napisao je Rebić i onda se dotakao televizijskih komentatora.

Poručio je Robertu Prosinečkom, Antonu Samovojski i Goranu Vlaoviću sljedeće:

“A stručLJAci s TV-a; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku! ‘Zajedno smo jači’ #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih – Hrvatska”, napisao je Rebić i zatim obrisao storyje, no ostali su screenshotovi, piše Net.hr.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari