NA KONFERENCIJI

Zamećani dočekuju ekipu Dubrave

U Centru Zamet održana je konferencija za medije na kojoj je najavljena domaća utakmica 8. kola Paket24 Premijer lige – Lige za ostanak u kojoj rukometaši Zameta dočekuju ekipu Dubrave. Od sveukupno 10 klubova Zamećani se trenutno nalaze na prvom mjestu prvenstvene tablice s 20 bodova, dok je Dubrava petoplasirana s 18 bodova.

Na konferenciji za medije sudjelovali su Vedran Babić – direktor RK Zamet te igrač RK Zamet – Tomislav Kvastek.

Vedran Babić: ”Na početku bi želio čestitati upravi, stručnom stožeru i igračicama ŽRK Zamet na plasmanu u 1. ligu. Ako je suditi po utakmici protiv Bjelovara cure zaista imaju kvalitetu i želim im puno uspjeha iduće sezone. Mi u utakmicu s Dubravom krećemo s dva boda više od njih i velikom željom da zadržimo prvo mjesto na tablici. Imamo malo problema s ozljedama, a večeras će trener Marijanović odlučiti tko će biti u sastavu za utakmicu. Do kraja prvenstva su ostala još samo tri kola i vjerujem da ćemo ih odigrati na razini kao i do sada.”

VIDEO DANA:

Tomislav Kvastek: ”Očekuje nas protivnik s kojim smo, u prvom dijelu sezone, odigrali neodlučeno u gostima. Bilo je teško igrati u Dubravi makar smo imali napad za pobjedu. Mlada su i neugodna ekipa i nastupi su im dosta varirali ove sezone. Sigurno će Dubrava biti željna pobjede obzirom da su samo dva boda iza nas i svijesni su da se pobjedom mogu priključiti i uzeti sam vrh prvenstvene tablice. Vjerujem da ćemo uspijeti nametnuti našu čvrstu igru u obrani i u napadu odigrati onako kako znamo te doći do dva važna boda.”

Utakmica protiv Dubrave igra se u subotu, 23.04. s početkom u 18.00 h u Centru Zamet, a utakmicu sude zagrebački suci Hrvoje Čačić i Frano Josić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari