ZANIMLJIVA AKCIJA HNK RIJEKE: Rođendanski dar članovima – obilazak novog stadiona!

U HNK Rijeci došli su na ideju kako da se još uspješnije povežu sa svojim navijačima-članovima kluba.

HNK Rijeka svim članovima kluba, istinskim ljubiteljima Rijeke i nogometa, nudi poseban poklon – samo za njih otvoren stadion HNK Rijeka!

Iz HNK Rijeka poručuju:

„Akciju razgledavanja najljepšeg ovakvog stadiona u ovom dijelu Europe na koji svi skupa možemo biti iznimno ponosni, osmislili smo s ciljem da HNK Rijeka svakog mjeseca zajedno s članovima proslavi njihov rođendan. To je i prilika da članovi dobiju uvid u način funkcioniranja kluba te da barem nakratko budu dio te atmosfere.

Upravo zato svim svojim članovima, kojih je trenutno 3556, HNK Rijeka će kroz cijelu godinu, u unaprijed određenim terminima ovisnim o mjesecu rođenja, pružiti priliku da obiđu novi stadion. Zajedničko druženje na stadionu HNK Rijeka nagrada je kluba svojim članovima za vjernost i pripadnost našoj, plavo-bijeloj boji.

U okviru obilaska stadiona članovi će imati priliku ući u klupske urede, svlačionice, sky boxove, hospitality, prostorije pressa te u tunel kroz koji igrači izlaze na travnjak.“, ističu u Klubu.

Prvi obilazak, za članove kluba rođene u mjesecu siječnju, planiran je već ovaj četvrtak, 4. veljače, u dva termina: 18.30 i 19.30. Prvi termin (18.30) predviđen je za rođene od 1. do 15. siječnja, uključujući i taj datum, te se pozivaju da najkasnije do 18.15 budu na platou s kojeg se ulazi na zapadnu tribinu.

Drugi termin (19.30) predviđen je za rođene od 16. do 31. siječnja te se pozivaju da najkasnije do 19.15 budu na platou s kojeg se ulazi na zapadnu tribinu.

Svi članovi koji tog dana dolaze u obilazak mogu se parkirati na klupskom parkingu koji se nalazi unutar trening kampa.

Iz HNK Rijeke pozivaju sve članove da zaljučno s 3. veljače do 14.00 sati potvrde svoj dolazak na klupski mail clanstvo@nk-rijeka.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari