SAŽETAK UTAKMICE RIJEKA-GORICA Gavranović: Na pravom smo putu!

Nogometaši Rijeke u prvoj pripremnoj utakmici pred domaćom publikom pobijedili su slovensku Goricu rezultatom 1:0.

Mario Gavranović oduševio je riječku publiku već u prvom ogledu protiv Gorice. Nekoliko odličnih poteza na travnjaku i sjajnih ulazaka u završnicu bili su dokaz da je u Rijeku stigao igrač koji će činiti razliku. Nedostajao je samo pogodak, ali i on će doći.

– Bolje je da sada promašim nego u prvenstvu. Ipak, želim u svakoj utakmici dati gol. Protiv Gorice sam propustio priliku, ali na kraju smo to popravili u nastavku – rekao je Mario Gavranović koji je pobjedom debitirao u svom prvom nastupu pred riječkom publikom.

– Imamo ideju u igri. Dobro radimo, ali možemo i bolje. Već protiv Gorice smo mogli dati puno više golova. Na pravom smo putu da na početku prvenstva budemo u pravoj formi. Svi su me dobro primili, malo pomalo ulazim u sistem igre. Igram na istoj poziciji kao u Zurichu i dobro se osjećam u toj ulozi – rekao je Gavranović.

– Atmosfera će biti odlična kada stadion bude pun. Koliko sam čuo od igrača svi stoje iza kluba i njegovih ciljeva i potrudit ću se da dam svoj maksimum – zaključio je Mario Gavranović.

Iduću pripremnu utakmicu Rijeka na domaćem stadionu igra u utorak protiv Rudara iz Velenja.

U videu pogledajte sažetak utakmice i izjavu Josipa Brezovca koji je ustvrdio kako su Bijeli u najtežoj fazi priprema, ali bit će – po njegovim riječima – još efikasniji i življi. (hnk rijeka)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari