U UTORAK HRVATSKA-ARMENIJA

Zlatko Dalić najavio Armeniju i naglasio: ‘Marco Pašalić bit će hrvatska budućnost’

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

‘Pjaca se ozlijedio, ostali smo samo na jednom napadaču, Budimiru. Pašalić to može odigrati, ali on je više za krilne pozicije. Potreban nam je Beljo, bio je na pretpozivu’

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je u 9. kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo Latviju s 2:0 i sada se okreće Armeniji. Vatreni će protiv Armenaca igrati na Maksimiru od 20.45, a izbornik Zlatko Dalić najavio je taj susret.

“Armenija nema što izgubiti, ali sigurno nema takav motiv kao kakav bi bio da imaju šanse. Ima tu puno kombinacija, ali moramo gledati sebe. Tradicija reprezentacije je da u zadnjem kolu sve odlučujemo, a kad je tako, onda budemo dobri na velikom natjecanju.”

“Ima nekoliko malih reprezentacija koje imaju šansu da dođu na Euro. Izbacivale su naše klubove ekipe s Malte, to je znak da raste nogomet u tim zemljama.”

Izbornik nije cijelo vrijeme pratio susret Armenije i Walesa

“Osluškivao sam rezultat protiv Walesa i gledao zadnje minute u sudačkoj nadoknadi. Najgore je kad ovisiš o nekim drugim stvarima i protivnicima. To smo mi napravili, a sada opet ovisimo o sebi i moramo sve napraviti da prođemo.”

O naknadnim pozivima i debitantima u reprezentaciji

“Zvat ću Belju u reprezentaciju, u komunikaciji sam s izbornikom U21 reprezentacije oko njega. Pjaca se ozlijedio, ostali smo samo na jednom napadaču, Budimiru. Pašalić to može odigrati, ali on je više za krilne pozicije. Potreban nam je Beljo, bio je na pretpozivu.”

“Marco Pašalić bit će hrvatska budućnost, zajedno s Baturinom. To su igrači koji s radošću igraju za hrvatsku reprezentaciju. Protiv Armenije će biti teško, oni će se doći nadigravati i tražiti pobjedu na Maksimiru. Mi se moramo maksimalno koncentrirati”, zaključio je Dalić, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari