OVO NAS JE ZANIMALO

Video | Zlatko Dalić otkrio tajnu koja zanima cijelu Hrvatsku – tko će biti nasljednik Luke Modrića?

Izbornik Dalić gostovao je emisiji RTL Sport

Hrvatski nogometaši u utorak su navečer u prvih 15 – 20 minuta preživjeli tursku opsadu i na kraju na krilima genijalnog Matea Kovačića uzeli prva tri boda u skupini D kvalifikacija za EP 2024.

Velike reprezentacije i kad ne igraju svoj najbolji nogomet pobjeđuju, a naši su nogometaši ipak na kraju zaslužili i više nego prolaznu ocjenu. Zlatko Dalić uspio je izvući Vatrene iz krize i vratiti naše reprezentativce na pravi put.

Izbornik Zlatko Dalić razgovarao je s RTL-ovim reporterom Borisom Jovičićem nakon velike pobjede u Turskoj

“Bitno je da smo mi zadovoljni. Bolje je ovako da smo uzeli Turskoj tri boda u gostima. Oni su meni bolja reprezentacija nego Wales. Bitno je koji ćemo biti nakon osme utakmice”, rekao je izbornik Dalić za RTL.

Hrvatsku sada u kvalifikacijama očekuju dvije lakše utakmice no Zlatko Dalić govori kako nema mjesta za opuštanje

“Niti jedna utakmica nije lagana i tako nećemo razmišljati. Nema komfora i nema opuštanja, ići ćemo svaku utakmicu na pobjedu. Dvije su utakmice pred nama i nema opuštanja”, rekao je izbornik pomalo strogo.

Dalić je ovom utakmicom srušio legendarnog Miroslava Ćiru Blaževića i postao izbornik s najviše utakmica na klupi reprezentacije.

“On bi me sigurno nazvao i čestitao. 72 puta nije lako biti izbornik u svojoj kući. Nije lako pored svih kritičara, medija dovesti Hrvatsku u ovakvu situaciju. Ponosan sam ne sve oko mene i zajedno sa svojim stožerom ostvarujemo dobre rezultate.”

Reporter RTL-a ga je upitao što misli o tome hoće li Mateo Kovačić biti novi vođa hrvatske reprezentacije.

“Mislim da je Mateo vođa. On ima moje puno povjerenje. Jučer je odigrao fantastično u svim segmentima igre. On je jedan od nositelja u reprezentaciji. Njegovo vrijeme je došlo i bit će ga još. Mateo je taj koji će biti vođa”, prenosi Net.hr.

Cijeli intervju pogledajte u videu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari