ZUTA ODRADIO PRVI TRENING Vjerujem da ću se brzo prilagoditi i pomoći momčadi

Leonard Zuta, 23-godišnji makedonski reprezentativac koji je posljednjeg dana prijelaznog roka postao novi igrač HNK Rijeka, u srijedu poslijepodne odradio je prvi trening kojem su još prisustvovali i reprezentativci Ristovski (Makedonija), Samardžić (Slovenija) i Vizinger (Hrvatska U-18).

Nakon liječničkog pregleda i potpisa ugovora Zuta se priključio makedonskoj reprezentaciji koja je u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. godine minimalno poražena od Luksemburga i Španjolske.

– Mislim da je sve bilo ok osim rezultata. Dok za Španjolsku znamo da je ponajbolja svjetska reprezentacija, protiv Luksemburga doista nismo imali sreće budući da smo promašili jedanaesterac i još najmanje tri dobre prilike. No važno je da sam se vratio zdrav i sretan sam što sam se priključio treninzima s novim klubom. Vjerujem da će prilagodba ići dobro i da ću brzo biti spreman konkurirati za momčad budući da sam u natjecateljskom ritmu zbog prvenstva koje je u Švedskoj u tijeku – kratko je nakon treninga rekao Leonard Zuta. (hnk rijeka)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari