Veliko je riječko srce! Riječanki stradala mama, puno joj pomogli potpuni neznanci; Pročitajte dirljivo pismo zahvale!

Veliko je riječko srce! Riječanki stradala mama, puno joj pomogli potpuni neznanci; Pročitajte dirljivo pismo zahvale!

Foto: Ilustracija (screenshot video)

Jučer je na pješačkom prijelazu na Krimeji starija gospođa, Riječanka, doživjela strašnu nezgodu. Nesretnu ženu je udario motocikl na pješačkom prijelazu.

Gospođa je, iako pri svijesti, bila u potpunom šoku, a u cijeloj strci pronašla se djevojka, potpuni stranac, koja je bez imalo razmišljanja priskočila gospođi u pomoć i, shvaćajući da je žena strašno potresena, sjela uz nju i poduzela sve korake kako bi obavijestila obitelj, smirila gospođu i uvjerila se da je s njom sve u redu.

Danas se u poznatu riječku grupu Volim grad koji teče javila kćer stradale gospođe koja je, dirnuta gestom nepoznate djevojke, objavila pismo zahvale.

UPRAVO SE ČITA

VIDEO DANA:

Objavu prenosimo u cijelosti:

”Jutros u 9.35h sam primila poziv sa nepoznatog broja od žene koja me je nazvala i predstavila se . Dalje sam čula samo riječi – Vaša mama ,pješački, Krimeja, motorist ju je udario, pri svijesti je, dolazi hitna …..i čula sam čekati ću sa njom hitnu , držim je za ruku i ne puštam! Čula sam ; smirite se ,polako vozite i dođite …..

Sjela u auto…… Možda mi je trebalo 15 -20 min, možda!  Ne znam!

Vidim svijetla policije i hitne u daljini….. Nazovem natrag broj od gospođe a ona mene čeka na cesti , drži mamine naoćale za vid u rukama da mi ih preda. Sjela je kod mene u auto i kaže idemo skupa na hitnu. Moram vidjeti kako je gospođa Ljubica!!!

Policija je ostala sa 4 motora na Krimeji ,radili su uviđaj. Desilo se…njemački motoristi,tri su stala na pješačkom a četvrti  je doletio….nije stao😔

Ja sam bila u takvom šoku da mi je žena pomogla sa razgovorom dok smo se vozile na hitnu, ispričala mi sve,smirivala me ….mama vam je pri svijesti, dala mi je vaš broj jer ga je znala napamet,prisebna je.

Ovim putem ja joj se moram još jednom zahvaliti i to ovako javno jer vidjeti sve, pričati sa njom i držati je budnom ,pomoći u nesreći i ostati priseban a i sama je bila u šoku. Hvala ti od ♥️ Perina Petrović !Pričala si sa mamom,bila uz nju do dolaska hitne ,klečala na cesti uz nju. Potpuni stranac! Bila samnom ispred hitne a sama doživjela istu stvar pred toliko godina na tom pješačkom da te auto obori.

Zahvaljujem se i dečku koji je odmah pozvao hitnu koji je bio tamo( ne znam mu ime)

Zahvaljujem se i doktorima i sestrama koji su odmah izašli van iz svojih ordinacija preko puta. Zahvaljujem se i svima s hitne i mojoj Tamara Polic šta si mi pomogla dok smo čekali nalaze jer svi znamo da u ovo doba Covida na hitnoj nema ulaza.

Mama je prošla sa lakšim ozljedama Bogu hvala,

natučena i sa slomljenim rebrima ali živa je!!! Živa!!!

U ovom gradu koji teče ima stvarno divnih ljudi…..e to je moj grad na kojeg sam ponosna i eto zašto ga volim .

Hvala Vam svi!”, napisala je kći stradale žene.

Iz policije javljaju kako je do nesreće došlo u Kumičićevoj ulici; Vozač motocikla, inače njemački državljanin (61) oborio je nesretnu ženu (64) na pješačkom prijelazu.

Žena je s teškim ozljedama zbrinuta u riječkom KBC-u.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari