POSLJEDICA KORONAVIRUSA

Air Serbia obustavila prodaju karata na liniji Beograd – Rijeka

Nacionalni prijevoznik Republike Srbije odlučio je obustaviti prodaju na liniji između Beograda i Rijeke u ovogodišnjem ljetnom redu letenja

Linija je uvedena prošle ljetne sezone sa dva tjedna polaska, zrakoplovom ATR72 i originalno je trebala prometovati kroz cijelu godinu. Zbog slabe potražnje ova je linija prekinuta u prosincu prošle godine, te je trebala nastaviti funkcionirati kao sezonalna, no to se ove godine izgleda neće dogoditi.

Zbog krize uzrokovane pandemijom, kompanija je trenutno obustavila prodaju na ovoj liniji, planira nastaviti jednak broj rotacija prema Zagrebu i Zadru, te reducirati broj tjednih polazaka iz Beograda prema Dubrovniku, Splitu i Puli.

Datumi početka prometovanja na linijama iz Beograda još uvijek nisu poznati, očekuje se da će od 18. svibnja Air Serbia pokrenuti određeni broj međunarodnih linija, i to iz Beograda prema Londonu, Frankfurtu, Zurichu i Beču, dok se početak drugih međunarodnih linija, po priopćenju ove aviokompanije, očekuje od 15. lipnja.

Kompanija trenutno drži u prodaji i ranije datume na letovima prema Hrvatskoj, no izgledno je da do realizacije tih letova, prije 15. lipnja, neće doći, piše Croatian Aviation.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari