Albanac u autu talijanskih registracija krijumčario 7,5 kg heroina u Hrvatsku!

Idi na originalni članak
Foto: Ilustracija

Gotovo 7,5 kilograma heroina, koji ‘na ulici’ vrijedi preko tri milijuna kuna, pronađeno je u osobnom automobilu talijanskih oznaka na na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Karasovići, izvijestila je u četvrtak dubrovačka policija.

Oglas

Heroin, pakiran u 14 paketića, ukupne težine 7,417 grama otkriven je jučer u jutarnjim satima. Automobil talijanskih registracija vozio je 62-godišnji albanski državljanin sa prebivalištem u Italiji

Droga je pronađena u posebno napravljenom bunkeru ispod podnih obloga vozila. U policiji kažu da su tijekom ulazne granične kontrole policajci postaje Grude osjetili miris ljepila kojim su bile zalijepljene podne obloge čitavom dužinom vozila, zbog čega su posumnjali na krijumčarenje.

Pregledom je ispod podnih obloga pronađen posebno izrađen bunker u kojem se nalazila droga čija “sveukupna tržišna vrijednost iznosi više od 300 tisuća, dok bi ova količina u uličnoj preprodaji dosegla iznos od preko tri milijuna kuna”, navodi se u policijskom izvješću.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, uhićeni albanski državljanin je u četvrtak ujutro, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Exit mobile version