BURNE REAKCIJE

Američki Twitter eksplodirao, Albina u trendingu nakon ispadanja: ”Eto, koliko su sj*****, pokrali su je!”

Nakon ispadanja Albine Grčić s Eurosonga uslijedilo je mnogo reakcija na Twitteru

Unatoč velikim očekivanjima i solidnoj poziciji na kladionicama, mlada Splićanka nije se uspjela kvalificirati u finale Eurosonga.

U finale, uz zemlje Velike petorke i domaćina Nizozemsku, prolaze Ukrajina, Belgija, Švedska, Cipar, Litva, Malta, Azerbajdžan, Rusija, Izrael i Norveška.

Izostavljanje hrvatske predstavnice slomilo je srca tisućama fanova Eurosonga, a svoje su razočaranje iznijeli na društvenim mrežama.

“Kako je Europa mogla ovo odbaciti? Albina je pljačka večeri”, “Albina to nije zaslužila”, “Albina zaslužuje bolje”, “Tužna sam zbog Albine. Zaboravila sam koliko Eurosong zna biti brutalan”, “Razočarana sam zbog Albine”, “Europo, srami se”, “Trebat će mi neko vrijeme da se oporavim od toga što Hrvatska nije prošla u finale. Albina, bila si sjajna, trebaš biti ponosna”, neki su od komentara na Twitteru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Američki bloger i obožavatelj Eurosonga Leith Skilling objavio je da je Hrvatska u trendingu na američkom Twitteru, prenosi Net.hr.

“Hrvatska je u trendingu u SAD-u. Eto koliko su pokrali Hrvatsku na Eurosongu. Podaci s Twittera govore da je Hrvatska sinoć, odnosno riječ #croatia na 38. mjestu američkog Twittera, a Albinino ime uključuje više od osam tisuća tweetova, piše RTL.

Eurosong je komentirao i hrvatski premijer Andrej Plenković koji je pohvalio nastup naše Albine.

Eurosong su komentirali i naši čitatelji na Riportalu:

”To glasanje je bilo prava sramota. Za pola pjesmi je bilo za nevjerovati kako su uopce dosle da jucerasnjeg nastupa a kamoli do finala. ?? ?”, ”Pa svima je već jasno-to je političko takmičenje, čemu čuđenje?”, ”A koje pjesme su prošle dalje, neću komentirati?”….

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari