(ANKETA) HNS ODBIO MOST: Ne treba nam mesija, Petrov mora prestati iscrpljivati hrvatske građane!

Potpredsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak pozvao je MOST da prestane bježati od donošenja odluka i preuzme odgovornost

HNS je istupio u javnost s konkretnim zaključkom kako neće sudjelovati u vladi u kojoj će biti i MOST i Hrvatska raste i Domoljubna koalicija.

Predsjednik stranke Ivan Vrdoljak u kratkom videu kojeg je Hrvatska narodna stranka objavila na YouTubeu naglašava kako takva vlada vraća Hrvatsku jednopartijski sistem, na što oni neće pristati.

“Došlo je vrijeme da potpuno jasno kažemo svoje stavove. Hrvatska narodna stranka je protiv velike koalicije koju predlaže Božo Petrov i HNS u takvoj vladi neće sudjelovati. Bit ćemo konstruktivna oporba. Takva koalicija je u suprotnosti s voljom koju su građani iskazali na izborima, takva koalicija ne poznaje oporbu, vraća nas u vrijeme socijalističkog saveza i jednopartijskog sustava. HNS ne želi funkcionirati u jednopartijskom sustavu, a gospodin Petrov mora prestati iscrpljivati hrvatske građane”, istaknuo je.

“Nama ne treba mesija, mora peuzeti odgovornost, uključiti se u reforme koje sljedeća vlada mora odraditi. Ako na to nije spreman, onda Most snosi odgovornost za ponovljene izbore”, zaključio je. (vijesti.rt.hr)

 

[yop_poll id=”11″]

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari