U KRAPINSKIM TOPLICAMA

Antimaskeri upali u školu u Zagorju, spremačica od šoka završila na hitnoj!

Davor Kibel/PIXSELL

Čini se da ću i ja završiti na hitnoj od svega što se događalo, rekao je zabrinuti ravnatelj

U osnovnu školu u Krapinskim Toplicama bez ikave najave i bez ičije dozvole upalo je danas tridesetak antivaksera.

”U našu školu upala je skupina ljudi bez maski. Mene su vrijeđali i jedan je čak fizički nasrnuo na mene. Djeca su bila prestrašena i zbunjena, a spremačici je pozlilo od šoka i završila je u bolnici”, izjavio je priča ravnatelj škole Samson Štibohar za Zagorje.com

Više u VIDEOPRILOGU:

Ravnatelj tvrdi da nije prepoznao nikog od prosvjednika antimaskera, samo dvoje roditelja njihovih učenika.

”Nasilno su ugurali dječaka bez maske u školu i u razred protivno svim pravilima i uputama. Nijedan od njih nije nosio masku i sve su nas izložili velikom riziku. Riječ je o tome da jedan otac našeg učenika osmog razreda okupio svoje pristaše i doveo ih na nenajavljeni prosvjed koji još traje”, rekao je ravnatelj dodajući da je on pozvao policiju koja je došla u Krapinske Toplice.

Iza prosvjeda stoji nezadovoljni otac Kristijan Gaćina koji se buni što njegovo dijete mora nositi masku, zbog čega svaki dan dolazi pred školu u koju ne puštaju njegova sina koji odbija nositi masku.

”Osnovna škola zajamčena je našim Ustavom. Nijedan zakon ni Ustav ne zabranjuje slobodu disanja. Dosta je terora nad našom djecom. Maske van iz škole”, rekao je ogorčeni otac.

Neslužbeno, portal doznaje da je većina njih došla iz Zagreba.

”Čini se da ću i ja završiti na hitnoj od svega što se događalo, a bilo je na rubu incidenta”, rekao je ravnatelj, prenose RTL Vijesti.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views