KAKVO LEŠINARENJE

‘Astrolog’ želio zaraditi na monstruznim ubojstvima. Ljudi ga napali u komentarima

Foto: Tengyart-Unsplash

Objavio je fotografije preminule djece, skinuo ih je s Instagrama i Facebooka Haralda Kopitza te je priložio detaljni horoskop osumnjičenog ubojice i te obitelji

Nakon što je stravična tragedija pogodila Hrvatsku u kojoj je otac ubio svojih troje djece, čini se da su neki odlučili zaraditi na nemilom događaju.

Kako piše Slobodna Dalmacija jedan muškarac, koji za sebe tvrdi da je astrolog,  objavio fotografije preminule djece, skinuo ih je s Instagrama i Facebooka Haralda Kopitza te je priložio detaljni horoskop osumnjičenog ubojice i te obitelji. Osim toga stavio je tag Harald Kopitz tako da svi koji traže to ime i prezime dođu na profil tog astrologa. Ostavio je i svoj broj telefona, a sve s ciljem kako bi mu se zainteresirane mušterije javile.

“Postavio sam nebu pitanje zbog čega je to učinio – počinje astrolog svoje opservacije, te na kraju ostavlja i svoje kontakt broj i mail”, napisao je. No, članovi Facebooka mu nisu ostali dužni.

“Lešinaru prokleti, preko troje mrtve djece ti pokušavaš zgrabiti minutu slave i promovirati svoje zvjezdošarlatanstvo. Radije bih boce skupljao nego koristio ovu tragediju. Fuj srami se”, napisao je jedan korisnik te društvene mreže, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari