Atmosfera u stožerima: Možemo! sluša rock, Domovinski pokret tamburaše a HDZ – Baby Lasagnu!

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Parlamentarni izbori 2024. u punom su jeku: glasači su odabrali svoje opcije, a u stožerima stranaka se čekaju rezultati. Uz hranu i piće, prisutni u stožerima zabavljaju se i uz glazbu, piše Net.hr.

U stožeru Domovinskog pokreta u zagrebačkom hotelu International sviraju tamburaši, a pušta se i Thompson, Daleka obala i drugo.

U stožeru koalicije Rijeke pravde svira bend. Nazočni se zabavljaju uz taktove Parnog valjka, Zabranjenog pušenja, Haustora i slično.

U MOST-u se u Peronu 16 na repertoaru nalaze Thompson, Prljavo kazalište, Dalmatino, Daleka obala… No, najviše se može čuti Grmojina pjesma “Na tvojoj strani”, koja se iznova pušta svako malo.

U stožeru Možemo! u zagrebačkoj Tvornici kulture sluša se domaći i strani rock, kao što su Hladno pivo, Let, Lenny Kravitz i Red Hot Chilli Peppers.

U HDZ-u nema tuluma, već je atmosfera vrlo mirna. Glazba je tiha, a može se čuti Baby Lasagna i “Rim Tim Tagi Dim”. I, naravno, ushićeni uzvici zbog 65 mandata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari