SPOTIFY GORI

Baby Lasagna ruši rekorde: ‘Rim Tim Tagi Dim’ dosegnuo milijun pregleda na popularnom servisu

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Baby Lasagna prvo dogurao na prvo mjesto na eurovizijskoj kladionici, na YouTubeu mu pjesma na prvom mjestu u Trendingu, a sada je skupio milijun pregleda na Spotifyju.

Glazbenik Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna u finalu Dore 2024. srušio je sve granice s 247 glasova te postao predstavnikom Hrvatske na ovogodišnjem Eurosongu. Nije bilo iznenađujuće budući da je njegova pjesma ‘Rim Tim Tagi Dim’ skupila veliki broj pregleda odmah nakon objave spota, a bila je i visoko pozicionirana na trendingu na YouTubeu.

Sada se Marko već tjedan dana nalazi na prvom mjestu prem Eurovizijskoj kladionici, a sada je ‘Rim Tim Tagi Dim’ skupila preko milijun pregleda na Spotifyju.

Tom lijepom informacijom obavijestio nas je i Marko putem svog Instagram storyja.

“Prvi milijun na Spotifyju, Hvala vam svima”, napisao je na ‘screenshotu’ broja pregleda.

Foto: Instagram

Još jednom oduševio publiku

Podsjetimo, sudeći po svemu pjesma je postala pravi hit, a to je pokazao i na malo drugačiji način. Nedavno je objavio video u kojem ‘Rim Tim Tagi Dim’ svira na svojoj gitari, a fanovi su bili oduševljeni.

“Meni se pjesma od prve svidjela jer ima u sebi baš ono nešto! Faktor X koji ti odmah uđe u uho i ekipa je skroz simpa i želim svu sreću u Malmöu”, “Ova mi je bolja za slušat kao pjesmu ali ona za Euroviziju”, “Možda bolja i od originala”, pisali su mu, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari