IZNENAĐENJE

Baby Lasagna stigao u rodnu Istru: Pripremili mu doček za pamćenje

Foto: Facebook

Nakon tjedan dana boravka u Zagrebu, Baby Lasagna se vratio u rodnu Istru gdje su mu njegovi sumještani pripremili iznenađenje

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, pobjednik je ovogodišnje Dore, na kojoj se predstavio hitom ‘Rim Tim Tagi Dim’ i pobrao simpatije brojnih domaćih, ali i međunarodnih obožavatelja.

Glazbenik je tjedan dana proveo u Zagrebu, a jučer se vratio u rodnu Istru, gdje su mu njegovi sumještani pripremili iznenađenje.

Radosno su ga dočekali načelnik općine Đulijano Petrović i direktorica TZ-a Linda Grebac, uz ostale stanovnike Kaštelira i Labinaca.

Fotografije su podijelili na društvenim mrežama, a pohvalili su se da je spot za, kako kažu, odličnu pjesmu, snimljen upravo u njihovom lijepom kraju.

“Hvala Marku na sjajnoj promociji te mu od srca želimo uspjeh na predstojećem Eurosongu!”, poručili su mu.

Inače, Baby Lasagna i njegova zaručnica Elizabeta Ružić trenutno uređuju zajedničku kuću u mjestu Kaštelir, nedaleko od Poreča, otkud Elizabeta inače dolazi.

“Veselim se životu u Kašteliru. Ne živim u velikom gradu, ali veselim se odlasku u još mirnije mjesto. Veselim se kopanju vrta, trganju grožđa, branju ulika i ostalim poslovima koji idu ruku pod ruku sa životom na selu. A osim svakodnevice, zanima me kako će to isto okruženje utjecati na kreativni dio mene i kakve će pjesme izaći iz života u Kašteliru”, izjavio je Baby Lasagna, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari