MUKE PO BANKOMATU

Bankomat Istrijanki izbacio oštećenih 100 kuna. Ako ju želi zamijeniti mora putovati preko 200 km!

Foto: Screenshot Google maps/Sanjin Strukic/PIXSELL. Montaža: Danas.hr

Kada je došla na šalter od FINA-e, službenica joj je rekla da oni ne uzimaju takve novčanice, nego da za zamjenu mora ići u Hrvatsku narodnu banku u Zagrebu…

Nesvakidašnja situacija stiže iz Labina.

Naime, Verica Žubrinić ispričala je svoju priču za Glas Istre zbog koje je ostala šokirana, a vjerojatno i ljuta.

Jučer ujutro podigla je na bankomatu HPB-a ispred ulaza u labinsku poštu određeni iznos novca, a među novčanicama je bila jedna oštećena od sto kuna.

Istog trenutka otišla je na šalter pošte gdje je prijavila oštećenu novčanicu, ali djelatnica ju je poslala u FINA-u koja je pedesetak metara dalje.

No kada je došla na šalter od FINA-e, službenica joj je rekla da oni ne uzimaju takve novčanice, nego da za zamjenu mora ići u Hrvatsku narodnu banku u Zagrebu.

Žubrinić se zatim vratila u poštu i inzistirala na zamjeni novčanice, s obzirom na to da oni obavljaju uslugu za Hrvatsku poštansku banku koja je i postavila bankomat na njihovom ulazu.

“Službenica u labinskoj pošti tada je nazvala ured Hrvatske poštanske banke u Puli, gdje su joj rekli da moram s tom novčanicom doći u Pulu kako bi provjerili je li krivotvorena. Sad se ja pitam, ako je eventualno krivotvorena, tko stavlja krivotvorene novčanice u bankomat i tko je odgovoran za stavljanje novca u bankomat ako je meni isplaćena oštećena novčanica. Ja sigurno nisam, nego HPB, i ne pada mi napamet sada ići u Zagreb za sto kuna ili na provjeru u Pulu”, poručila je Žubrinić, a prenosi danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari