VIRALNA FOTKA

Beroš snimljen kod urara bez maske; Brzo ponudio objašnjenje: ‘Pili smo mineralnu vodu’

RTL

”Logično je za pretpostaviti da se prilikom konzumacije pića ne može nositi maska”, kazao je Beroš

Društvenim mrežama počela se širiti fotografija na kojoj se vidi kako se ministar zdravstva Vili Beroš nalazi u trgovini bez maske. Ova fotografija izazvala je brojne komentare, pa se o svemu brzo oglasio i sam ministar.

”Za vrijeme ulaska u trgovinu moja supruga i ja smo imali maske kao i tijekom cijelog boravka u trgovini. Jedino smo skinuli masku prilikom konzumacije mineralne vode. Logično je za pretpostaviti da se prilikom konzumacije pića ne može nositi maska. Štoviše, kada tu razinu rizika kao društvo ne bismo tolerirali, nitko ne bi mogao raditi. Međutim, ako se maska nosi ostalo vrijeme boravka u zatvorenom prostoru, smanjuje se razina rizika na prihvatljivu što sam i ja sa suprugom učinio. Uz sve navedeno, svi prisutni su bili cijepljeni te se time vjerojatnost širenja zaraze svela na zanemarivu razinu. Navedeno potkrepljuju i snimke nadzornih kamera koje je ustupio vlasnik trgovine”, rekao je Beroš.

Podsjetimo, na vratima urarskog obrta u kojem je boravio ministar zdravstva istaknut je znak o držanju distance i nošenju maske, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari