'POKAZALI SMO SUPROTNO'

Video | Biljana Borzan: ‘S 26 posto pokazali smo da je SDP živ. Svaki glas za nas je glas za prave ljude’

‘Građani su prepoznali ono što smo radili u EU parlamentu. Najdraže mi je bilo čuti ‘hvala što brinete za nas’. To će svakako biti ono što ćemo raditi i u sljedećem mandatu’

Biljana Borzan došla je na pozornicu u stožeru SDP-a nakon teatralne najave Peđe Grbina. I ona je dobila ovacije, ali nešto manje nego što se moglo čuti u stožeru HDZ-a.

Pridružila se predsjedniku stranke u zahvali svima, a pogotovo onima koji su podržali SDP.

“Prvo pokazalo se da se rad isplati. Građani su prepoznali ono što smo radili u EU parlamentu. Najdraže mi je bilo čuti ‘hvala što brinete za nas’. To će svakako biti ono što ćemo raditi i u sljedećem mandatu”, rekla je i dodala:

“S 26 posto pokazujemo da je SDP živ i uspješan. Proveli smo kampanju tako što su nam mnogi govorili ‘izgubili ste parlamentarne izbore, i ove ćete, a mi smo pokazali upravo suprotno. i zbog toga obećajem pred svima da je svaki glas koji smo dobili bio je glas za prave ljude”, dodala je.

Na kraju se zahvalila svima koji su radili uz njih, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari