BITKA ZA EIFFEL DOVEDENA DO USIJANJA: Ekipa s FER-a složila aplikaciju s kojom možete „štancati“ #CRO!

U tijeku je velika bitka za Eiffelov toranj! Jutarnja, činilo se velika prednost Turske pred ostalim momčadima koje igraju danas činila se nedostižnom, no Hrvati se i na ovom polju ne daju!

Prednost Turske sve se više topi, u igru se u međuvremenu ozbiljno uključila i Italija, no evo kako možete pridonijeti da upravo Hrvatska nakraju odnese pobjedu i oboji Eiffelov toranj u 21.30 sati u hrvatske boje.

Naime, domišljati FER-ovci su se dosjetili aplikacije pomoću koje možete štancati nevjerojatno mnogo #CRO komentara. Potrebno je samo skinuti aplikaciju (automatic commenter) hashtagCRO i moći ćete proizvesti ogroman broj hashtagova i nadmašiti Turke, prenosi mojfaks.com.

Kad instalirate aplikaciju kliknite na Facebook objavu na kojoj želite komentirati #CRO i držite F12 – u komentaru će se odmah pojaviti hrpa hashtagova, pojašnjava portal Index.hr Za kraj je potrebno opet stisnuti F12. Dakle: jedan za početak, a drugi za kraj.

Aplikaciju možete skinuti ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari