'ON PUNO ISKRENIJE ZVUČI'

Bivša HDZ-ovka Ivona Milinović užasnula izjavom o pretučenoj ženi Buntića: ‘Loše glumata i skviče: Aj aj, ne udaraj me’

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Ivona Milinović osvrnula se na objavu patera Mandurića pa kazala da danas više ne smiješ reći da postoje nasilne žene koje su spremne svima uništiti živote ako nije po njihovu

Objava patera Ike Mandurića, poznatog kao “šatoraški svećenik”, razbjesnila je dio javnosti, no Ivona Milinović, bivša HDZ-ova riječka gradska vijećnica, stala je u njegovu obranu, javlja N1. Na svom Facebook profilu pater je prokomentirao slučaj Denisa i Klare Buntić pa napisao da je, osim žaljenja za pretrpljenu bol Denisove žene, razmislio i o muževima koji trpe nasilje.

Bivša HDZ-ovka osvrnula se na tu objavu na svom Facebooku pa kazala da danas više ne smiješ reći da postoje nasilne žene koje su spremne svima uništiti živote ako nije po njihovom. Prenosimo njezinu objavu:

“Ima jedan sad aktualan slučaj gdje žena tvrdi da je jedva izvukla živu glavu i pobjegla kroz balkon. Njen ‘dokaz’ je audiosnimka. Slušanjem snimke ne znaš tko koga tu tuče, ali jasno čuješ da 10 minuta muž ženi govori da izađe van i iseli iz kuće i da mu je dosta njezinih incidenata.

A ona loše glumata i skviče ‘aj, aj, ne udaraj me’, on puno iskrenije zvuči kad pita ‘ma tko te udara’. Inače, snimka jasno pokazuje da je ljuta jer je ostao tri sata vani, i kad mu smješta snimanje, sama govori ‘E sad ćeš vidit svog boga’. Baš tako se usude ponašati žrtve nasilja. Inače, ozljeda nema utvrđenih, a kao mlatio je tip od 130 kila.

Kaže da je pet godina tuče, ali trpjela je jer ga ne može preko noći prestati voljeti. Na njezinim društvenim mrežama izjave pune ljubavi, ‘srce moje, ljubav moja’, Louis Vuitton torbice, i napumpane usne koje nasilnik plaća.

Dobro, ima i par slika djeteta iz bivšeg braka koje je bez problema ostavila bivšem mužu na skrb. Da se bar borila za svoje dijete iz bivšeg braka upola koliko se potrudila inscenirati ulogu žrtve dugogodišnjeg nasilja.

Zbog ovakvih žrtvama nasilja nerijetko nitko ne vjeruje. A mediji propuštaju vidjeti nelogičnosti njezinih izjava i snimke koju im je dala. Nije sposobna ni odglumiti. Ali ni ne treba. Jer danas se sudi ionako bez suda”, napisala je Ivona Milinović.

Tko je Ivona Milinović?

Ta je bivša HDZ-ovka, inače, izbačena iz stranke zbog kontroverznih izjava vezanih za srpsku nacionalnu manjinu. Tijekom svog gostovanja u “Podcastu Velebit” iznijela je niz neprimjerenih izjava.

Za Torcidinu pjesmu “Rijeko, puna si Srba/Ne brini, Rijeko, ima još vrba” kazala je da je neprimjereno pjevati takve pjesme “i davati Pupovcu argument da sutradan plače, ‘evo su Hrvati fašisti’”.

“Međutim, evo, ako ćemo biti baš bezobrazni, ljudi trebaju znati da u Rijeci postoji 6,5 posto Srba. Dakle, nama ne trebaju nikakve vrbe. Možda po nekim drugim selima u Dalmaciji, gdje ih ima 30-40”, kazala je tada Milinović.

Ona je smijenjena s dužnosti predsjednice Odbora za nacionalne manjine Gradskog vijeća, a odlukom županijskog Suda časti početkom prosinca 2019. nepravomoćno je isključena iz HDZ-a. Da bi se obranila rekla je da su njezine riječi izvučene iz konteksta, a da joj je namjera bila osuditi šovinizam, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari