MALO HRVATSKI, MALO ENGLESKI

Bivša predsjednica poslala poruku: ‘Pozdravljam vas sve sa svog balkona, may God bless Croatia’

Foto: Facebook

‘May God bless you all, may God bless Croatia and the whole world’, napisala je među ostalim

Bivša predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović zahvalila je svima koji joj u posljednje vrijeme šalju lijepe želje te je svima poslala poruku potpore u ova “tjeskobna vremena”:

“Hvala svima vama u domovini i svijetu koji mi danas šaljete brojne poruke lijepih želja.
Many thanks to all of you from all sides of the world who have been sending your best wishes to me, my family and my Croatia!

Duboko ste me dirnuli. I ja svima vama želim svako dobro, ponajprije zdravlje i mir u ova tjeskobna vremena. Brinite se o sebi i o drugima. Zasipani vijestima o virusu, nemojmo zaboraviti da drugi problemi nisu nestali. I nemojmo ih zanemarivati, a pogotovo ne ignorirati. Neki su se, na žalost, još i produbili. Nemojmo zaboraviti gladne, umorne, nezaposlene i one koji će to tek biti, bolesne, potrebite, a posebno nemojmo zaboraviti zlostavljane. Nemojmo biti pasivni promatrači, već aktivni građani. Pružimo ruku onima kojima je potrebna. Ne znamo što nosi sutra i zbog toga smo svi tjeskobni. Nitko se od nas ne zavarava – neće biti lako. Ali imajmo vjere. Vjerujmo u sebe, u svoje zajedništvo kojim smo pobijedili i najveće izazove. Brinimo se o roditeljima i starijima, a posebno o djeci. Moramo im osigurati budućnost kakvu zaslužuju.
S moje strane, jedno veliko: Hvala mama, hvala tata! Hvala Jakovu, djeci i cijeloj obitelji na beskrajnoj potpori. Hvala svima vama, dragi prijatelji, znani i neznani. Sretna sam što vas imam.

Pozdravljam vas sve iz svojega privremenog ureda, s balkona mojega doma, uz najljepše želje za bolje sutra, s dubokom vjerom u našu Hrvatsku.
May God bless you all, may God bless Croatia and the whole world! Take care of yourself and of each other!”, objavila je Grabar-Kitarović na svom Facebooku i uz objavu priložila svoju fotografiju s balkona.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari