BORBA HASHTAGOVA: Hrvatski navijači vode u borbi za Eiffelov toranj!

Prošli put smo vodili od početka, no Turska je preuzela vodstvo u večernjim satima i na koncu slavila. Dodajmo kako Turaka ima više od 70 milijuna, a Hrvatska ima 4,3 milijuna stanovnika

Jedan od najpoznatijih francuskih simbola, Eiffelov toranj u Parizu, danas bi mogao svijetliti u bojama Hrvatske.

U ponoć je krenula nova borba za Eiffelov toranj. U prva tri pokušaja hrvatski navijači nisu uspjeli, a zadnja dva puta Eiffelov toranj je zavijetlio u turskim bojama.

Prošli put smo vodili od početka, no Turska je preuzela vodstvo u večernjim satima i na koncu slavila. Dodajmo kako Turaka ima više od 70 milijuna, a Hrvatska ima 4,3 milijuna stanovnika.

No, ovoga puta nema Turske koja je već napustila EURO, a osim hrvatskih, sudjeluju i navijači reprezentacija Portugala, Švicarske, Poljske, Walesa i Sjeverne Irske.

Borba se sastoji u stavljanju “hashtagova”. Potrebno je staviti #CRO pri objavi na društvenim mrežama Twitter i Instagram te #CRO #OrangeSponsorsYou pri objavi na Facebooku.

Okršaj na društvenim mreža trajat će do 22.30, a Eiffelov toranj zasjat će u nacionalnim bojama zemlje pobjednika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja