INSPIRIRANI „IGROM PRIJESTOLJA“?! Šok u Dubrovniku – turisti posve goli prošetali povijesnom jezgrom!

Ovo nije prvi put da turisti posve goli šetaju Gradom. Tako su već viđeni kako posve goli šetaju na Stradunu prije par godina

Dva turista danas su, u ranim jutarnjim satima, ostavili Dubrovčane bez teksta, javlja Dubrovački dnevnik.

Naime, posve su goli prošetali povijesnom jezgrom, a motiv ovog njihovog ‘pothvata’ nije poznat. Ne zna se je li im bilo vruće pa su odbacili odjeću, ili je petak bio nešto luđi, ili su jednostavno oponašali kraljicu Cersei čija je dublerica posve gola prošetala navedenim područjem za potrebe snimanja Igre prijestolja.

Bez obzira na motive, dvojac je šokirao prolaznike koji su, premda je riječ o ranim jutarnjim satima, već bili na ulicama. Hodanje bez odjeće spada pod kazneno djelo narušavanja javnog reda i mira, a ukoliko njima nije bilo neugodno, možda su trebali promisliti hoće li to biti ljudima oko njih i poštovati mjesto i ljude destinacije u koju su doputovali.

Inače, ovo nije prvi put da turisti posve goli šetaju Gradom. Tako su već viđeni kako posve goli šetaju na Stradunu prije par godina, ali i po magistrali.
Vijesti.hr
dubrovackidnevnik.rtl.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari