UOČENI NEDOSTACI

Brodu ‘Oliver’ zabranjeno isplovljavanje iz Rijeke, poznato je i zašto: ‘Nije bilo moguće izdati odobrenje’

Foto: Jadrolinija

‘Vjerujemo kako će brodar navedeno doraditi u slijedećim danima, a brod Oliver što prije ući u liniju prema Veloj Luci’, naveli su iz Jadrolinije

Nakon završnog testiranja Jadrolinijinog broda “Oliver”, privremeno se odgađa uvođenje broda u održavanje državne trajektne linije Split – Vela luka – Ubli.

Uobičajenim pregledom broda otkriveni su neki nedostaci, stoji u odgovoru Jadrolinije na upit RTL-a.

“Zahvaljujemo na vašem upitu te Vas obavještavamo kako je Inspektor Lučke kapetanije uobičajenim pregledom broda, koji se provodi pred odlazak u liniju, uočio određene nedostatke zbog kojih u ovom trenutku nije bilo moguće izdati odobrenje za plovidbu, sukladno propisima. Vjerujemo kako će brodar navedeno doraditi u slijedećim danima, a brod Oliver što prije ući u liniju prema Veloj Luci”, naveli su.

Podsjetimo, brod o kojemu se mnogo raspravljalo dobio je ime po Oliveru Dragojeviću, a prolazit će i kroz rodno mjesto pokojnog pjevača, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari