LUPI PROTIVNIKA'

‘Bruce Lee u akciji’: Zekanović objavio snimku, pogledajte što mu je radio Raspudić dok je govorio

Screenshot - Twitter

Dok je Zekanović govorio, Raspudić ga je mikrofonom lupio po glavi

Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović na Twitteru je podijelio snimku pored koje je napisao kako ga je saborski kolega i zastupnik Mosta Nino Raspudić udario mikrofonom.

“Brus li u akciji”, napisao je najprije Zekanović.

“Kad ti smeta istina, lupi protivnika mikrofonom po glavi”, dodao je..

Podsjetimo, početak sjednice Antikorupcijskog vijeća obilježio je nastup zastupnika Hrvoja Zekanovića koji je bivšem članu Uprave Ine DavorU Mayeru rekao da je dio političkog cirkusa i da mu nije jasno zašto je došao na sjednicu s obzirom na to da nije dao nikakvu informaciju ključnu za korupciju.

Zekanović ga je pitao je li istina da je u 11 godina primio oko 22 milijuna kuna legalnog novca, zašto nikad ranije nije smogao hrabrosti da kaže da nešto ne valja i da je Most 2016. urgirao da ostane na poziciji člana Uprave, a ustvrdio je i da je cijena njegovog dolaska na vijeće dva milijuna kuna.

Nakon više upadica predsjednik Vijeća Grmoja udaljio je Zekanovića sa sjednice te je odredio stanku.

Zekanovićev srednji prst Raspudiću

Tijekom stanke međusobna dobacivanja nastavljena su na saborskim hodnicima, gdje je prema tvrdnjama članova Vijeća, Zekanović pokazao srednji prst Ninu Raspudiću te ga nazvao pogrdnim imenom.

Raspudić je rekao novinarima da svaki put kad se Zekanović pojavi u javnosti i napada oporbu, oporbi rejting raste, a HDZ-u pada.

Za Zekanovića je rekao da je došao napraviti incident i cirkus od Antikorupcijskog vijeća. S jedne strane Zekanović govori da je sjednica nelegalna a s druge strane daje prijedloge čime daje legitimitet, rekao je.

Tijekom stanka, prema navodima medija, na saborskim je hodnicima došlo do naguravanja između Zekanovića i ‘mostovca’ Mire Bulja koje su nazočni odmah razdvojili, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari