Brutalno premlatio djevojku i prijetio joj: Daruvarcu smanjena kazna! Evo koliko i zašto

Potvrđena je odluka o krivnji, ali mu je umanjena sankcija

Darku Kovačeviću zvanom Daruvarac smanjena je kazna s pet na četiri godine zatvora za premlaćivanje i prijetnje 18-godišnjoj Zadranki.

Odlukom Izvanraspravnog vijeća Županijskog suda u Splitu je potvrđena odluka o krivnji Općinskog suda u Zadru, ali umanjena sankcija.

Prihvaćena je djelomično žalba optuženoga i to u dijelu koji se odnosi na izrečenu kaznu zatvora koja je ublažena za ukupno godinu dana za oba kaznena djela.

Razlog je izraženo žaljenje i kajanje te priznanje Darka Kovačevića koji su uzeti kao olakotne okolnosti, piše Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, Darko Kovačević Daruvarac (32) početkom je godine nepravomoćno osuđen na zatvor u trajanju od pet godina zbog premlaćivanja 18-godišnje Zadranke. On se na tu odluku žalio.

Nasumičnim izborima elektroničkim putem odlučeno je da će Izvanraspravno vijeće Županijskoga suda u Splitu, kao drugostupanjski sud, odlučivati o žalbi na presudu Daruvarcu.
Vijesti.hr
Foto: Pixsell/Instagram

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari