TRAGEDIJA NA HVARU

Video | Buktinja se približava kućama: U požaru na Hvaru poginuo čovjek dok je pokušavao spasiti imovinu

Oko 12:45 izbio je požar guste borove šume između naselja Vrbanj i Dol na Hvaru, gašenje požara otežava jaka tramontana

Prije 13 sati izbio je požar na Hvaru kod naselja Dol, a u 13.40 sati zaprimljena je i dojava o požaru kod Zastražišća. Na teren su izašli vatrogasci DVD Jelsa, Stari Grad i Hvar, a dignuta su i tri kanadera.

Kako javlja Dalmacija Danas, u požaru je poginuo čovjek dok je pokušavao spasiti imovinu od požara. Prema neslužbenim informacijama smrtno je stradao muškarac koji je krenuo spasiti bager od vatrene stihije, no onda se dogodila tragedija.

“Na mjestu događaja obavit će se očevid radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti događaja”, potvrdio je za Dalmaciju DanasJerko Kurevija iz PU splitsko-dalmatinske.

Kako javlja N1, požar je približio kućama.

Gori gusta borova šuma. Nema informacija o ugroženim objektima, a gašenje otežava jaka tramontana, piše Dalmacija danas.

“Dva Canadaira CL 415 iz sastava #PPNOS #HV upućena su na gašenje požara na područje Vrbanj-Dol na otoku Hvaru u Splitsko-dalmatinskoj županiji”, napisali su na Twitteru, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari