BURA NE POPUŠTA Zbog olujnog vjetra ograničenja u prometu na A6, magistrali i Krčkom mostu

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorene su autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, u oba smjera, obilazak za ostale skupine vozila je državnom cestom kroz Gorski kotar (DC3) te državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na Krčkom mostu i dionici Jadranske magistrale DC8 između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika te Jadranskoj magistraIi DC8 između Bakra i Senja i Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Jak vjetar usporava promet na autocesti A1 između južnog ulaza u tunel Sveti Rok i vijadukta Božići te na riječkoj obilaznici na mostu Rječina te od čvora Jurdani do graničnog prijelaza Rupa.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Gorskom kotaru i središnjoj Hrvatskoj. Mogući su odroni zemlje i kamenja duž Jadranske i Ličke magistrale te na cestama u gorju.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari