BURA OTEŽAVA PROMET: Ograničenja na Krčkom mkostu, usidreni trajekti, zabrane na autocestama i magistrali

U prekidu su trajektne linije Prizna – Žigljen i Lopar-Valbiska i katamaranska linija Novalja – Rab – Rijeka te trajektna linija Suđurađ-Lopud-Dubrovnik. Preko Krčkog mosta ne smije prva skupina vozila

Zbog olujne bure Paški most zatvoren je za sav promet, a samo za osobna vozila otvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje i državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54).

Na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika te na Krčkom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila), javio je Hrvatski autoklub (HAK) u 7 sati.

Jak vjetar usporava vožnju i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, no autocesta je otvorena za sav promet.

Zbog olujnog vjetra u prekidu su trajektne linije Prizna – Žigljen i Lopar-Valbiska i katamaranska linija Novalja – Rab – Rijeka te trajektna linija Suđurađ-Lopud-Dubrovnik.

Na graničnom prijelazu Metković pojačan je ulazak osobnih vozila, a izlazak na Bajakovu.

Do završetka radova preko graničnog prijelaza Županja promet će teći preko 5 kolničkih traka, a ne preko 10 redovnih. Moguće su gužve i duža čekanja na prelazak državne granice, osobito vikendima.

Marijana Markelić

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views